om Ellen

Er du nysgerrig på, hvem Ellen Hillingsø er som person og karrierekvinde? Du kan læse både om hendes jobs og personlighed her.

Ellen Hillingsø

Ellen Hillingsø er en kvinde med kant, der er utrolig alsidig. Hun kan derfor være svær at sammenligne med andre foredragsholdere og skuespillere, da Ellen i den grad er noget for sig selv. De fleste kender Ellen ud fra hendes roller i spillefilm, men bag ved masken finder du en intelligent og berigende person, der altid udstråler selvsikkerhed og hjertevarme. Ellens mange sider garanterer dig et foredrag, der umuligt kan blive kedeligt!

 

Ellens
baggrund

Siden 1990'erne har du med stor sandsynlighed kunne se Ellen Hillingsø på én af tv'ets kanaler, da hun havde sit store folkelige gennembrud i “Charlott og Charlotte” (1996). Herefter tog Ellens karriere fart, og hun har nu haft en rolle i mange danske klassikere, som "En kort en lang", "Anja og Viktor",  "Anna Phil" og listen fortsætter.
 
Ellen har en imponerende karriere med flere priser, men hun mener bestemt selv, at hendes liv er ganske almindeligt. Hun nyder hyggelige stunder med familien, går til fester og kan have hulens travlt med at nå i Netto om morgenen, inden dagens gøremål.

Både Ellens privatliv og offentlige person giver en fantastisk kombination, der giver foredrag omkring et utrolig inspirerende liv, men det bliver også fortalt af en kvinde, der kan være helt nede på jorden.

"Foredraget var godt. Det skabte en god stemning og masser af stof til eftertanke."